Tule meille hommiin!

Haemme jatkuvasti uusia notkialaisia työskentelemään asiakasprojekteihin ympäri Suomen.

Haluatko mukaan notkialaisten tiimiin?

Olemme it-projektinhallinnan ammattilaisia ja etsimme jatkuvasti uusia kokeneita IT-projektipäälliköitä johtamaan erilaisia projekteja asiakkaillamme. Täytämme paikkoja osaajapoolistamme, johon haastattelemme jatkuvasti uusia kandidaatteja.

Meillä voit työskennellä joko palkkatyössä tai alihankkijan roolissa. Tälläkin hetkellä kauttamme työskentelee useampi alihankkija mielenkiintoisissa projekteissa.

Paras tapa lähestyä meitä on vastata allaolevan linkin kautta lyhyeen kyselyyn. Halutessasi voit liittää mukaan CV:si ja/tai linkin LinkedIn-profiiliisi. Jos tarpeemme ja osaamisesi vaikuttavat kohtaavan, sovitaan tutustumiskeskustelu.

Notkia IT on Great Place to Work -sertifioitu yritys ja vuonna 2024 voitimme kisan omassa pienten yritysten sarjassa. 100 % työntekijöistämme sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %. Katso GPTW:n Notkia IT -sivut.

Ura meillä

Miksi Notkia IT?

Koska Notkia IT on paras työpaikka!

Tarjoamme: 

– Kiinnostavia ja merkityksellisiä asiakasprojekteja.

– Loistavat työkaverit, vapaa-ajan ja työelämän tasapainon.

– Mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja kouluttautumiseen.

Notkia IT lyhyesti

Juuret Pohjanmaalla, asiakkaita ympäri Suomen.

– Kolmisenkymmentä työntekijää Pirkanmaalla ja Vaasan seudulla.

– Toimisto Tampereen Hervannassa, mutta työt hoituvat yleensä myös etänä.

– Meillä työskentelee IT-projektipäälliköitä, IT-palvelunhallinnan osaajia, Efecte-asiantuntijoita ja tietoliikenneverkkojen erikoisosaajia.

Minkälaisia etuja Notkialla on?

Panostamme henkilöstön viihtyvyyteen, motivaatioon ja koulutukseen. Työsuhde-eduista löytyy jotain jokaiselle!

– Lounarit-, liikunta- ja kulttuurisetelit.

– Mahdollisuus liikkua 1h/viikko työajalla.

– Kattava työterveys ja terveysvakuutus.

– Työvälineet juuri sellaiset kuin tarvitset.

– Mahdollisuus oppia ja kehittyä työajalla.

– Etätyöt ja joustava työaika.

– Virkistyspäivät ja työsuhdepyöräetu.

– Hoitopalvelu lapsen sairastuessa ja ylimääräiset vapaat, kun lapsi aloittaa koulun.

Tiina Rättö

Työsuhteeseen vai alihankkijaksi?

Valitse itsellesi sopiva työskentelymalli. Olemme kiinnostuneita tekemään yhteistyötä myös yritysten ja freelancereiden kanssa. 

– Se perinteinen malli eli kiinteä kuukausipalkka.

– Joustava malli, jossa palkka perustuu tehtyihin tunteihin.

– Voimme sopia täysiaikaisesta tai osa-aikaisesta työsuhteesta.

– Jos olet freelancer, niin sekin sopii.

– Haemme verkostoomme myös yrityksiä, koska yhdessä me olemme enemmän.

Millainen osaaja sujahtaa Notkialle parhaiten?

#1 Olet jo kerryttänyt kokemusta
Asiakasprojektimme eivät ole helpoimmasta päästä. Niissä vaaditaan vahvaa asiantuntemusta ja käytännön kokemusta, jotta saa langat pysymään hyppysissä ja palaset loksahtelemaan paikoilleen. Yleensä notkialaisilla on jo useamman vuoden mittainen tausta vastaavista tehtävistä, joissa osaamista on kertynyt eri toimialoista ja teknologioista.
#2 Osaat olla oma pomosi
Notkialaisena saat vapautta ja vastuuta. Meillä ei kukaan pomota, vaan esimerkiksi vastuu ajanhallinnasta, tehtävien priorisoinnista tai ongelmanratkaisusta on sinulla itselläsi. Tietysti autamme tarvittaessa, eikä ketään jätetä yksin, mutta parhaiten meillä viihtyy työskentelytyyliltään itsenäinen ja määrätietoinen notkialainen.
#3 Uskallat sanoa ääneen
Meillä on konsulttimainen ote, ja haluamme löytää toimintaan uusia näkökulmia. Toivomme, että taitavana viestijänä notkialainen uskaltaa antaa palautetta ja ehdottaa ratkaisua rohkeasti niin sisäisesti kuin asiakastyössäkin. Luotamme työntekijöihimme ja haluamme, että asiakaskin kokee yhteistyön kumppanuutena, jolla on merkitystä.

Kurkkaa myös nämä sisällöt

Työn merkityksellisyys ja vaikuttavuus

Työ voi olla merkityksellistä, vaikka siihen ei suhtautuisi intohimoisesti. Riittää, että työhön sisältyy pieniä merkityksellisiä hetkiä ja suhtautuu siihen positiivisella asenteella. Merkityksellistä työtä ei voi määritellä yksiselitteisesti, koska jokainen kokee sen eri tavalla.

Notkian Kulttuurikirjanen

”Kulttuuri ei synny itsestään vaan sitä tulee johtaa” on joku viisas joskus sanonut ja siitä se ajatus sitten lähti, nimittäin Notkian ihka oman Kulttuurikirjasen kirjoittamiseen.

Halusimme koota kirjaseen ajatuksia siitä mitä asioita meillä arvostetaan, millainen kulttuurimme on ja minkälaiset työntekijät meillä yleensä viihtyvät.

Hiihtolomaviikko etätyömökillä

Kiitos Notkia IT! Tämä ajatus tuli mieleen ensimmäisenä iltana Vuokattiin saapumisen jälkeen, kun tavarat oli purettu autosta ja lihakset, sekä mieli rentoutettu saunassa. Edessä mukava viikko etätyömökillä, tällä kertaa kokonaan lomaillen.

Paluumuuttaja: Paluu tuttuun työpaikkaan

Monet meistä ovat joskus harkinneet uuden työpaikan etsimistä tai kenties jo vaihtaneetkin työpaikkaa. Lue mitä Notkialla ollaan mieltä palaavista työntekijöistä ja miltä paluu tuntuu.

Notkialla voi työskennellä myös osa-aikaisesti

Mitä kaikkea sitä tekisikään, jos olisi yksi ylimääräinen vapaapäivä joka viikko? Lue jutusta, mitä notkialaiset silloin tekevät.

Etsimme uusia yhteistyökumppaneita

Olisitko sinä halukas keskustelemaan kanssamme? Kumppaniksi käy itsenäiset projektipäälliköt kuin yrityksetkin. Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla, miten Notkian rekry toimii?

Älä ainakaan jännitä suotta. Olemme halunneet tehdä Notkian rekrytointiprosessista mahdollisimman helposti lähestyttävän sekä sykkeen matalalla pitävän.

Työnhakijan usein kysymät kysymykset

Työpaikan vaihtaminen on iso ja jännittävä asia. Siksi kokosimme työnhakijalle ne kysymykset, joita meiltä usein rekrytoinnin yhteydessä kysytään. Toivottavasti näistä on sinulle apua!

Reetan työnhakijakokemus – taisin hakea vahingossa töitä

Vanhempana projektipäällikkönä Notkialla aloittanut Reetta Mathier kertoo, millainen kokemus töiden hakeminen Notkialta oli.

Notkialaisten energiatasot kattoon kuntokampanjalla

Meillä tuetaan liikkumista. Jo toistamiseen kokeilimme kolmen kuukauden kuntokampanjaa, jolla muistuttelimme liikunnan hyödyistä. Tavoitteena oli saada kaikki liikkeelle!

Notkian Kulttuurikirjanen

Notkian Kulttuurikirjanen

Kulttuurikirjasesta voit lukea:

– Millaista Notkialla on olla töissä,

– millaisia asioita arvostamme työntekijöissämme ja

– mistä kaikesta kulttuurimme koostuu.

> Lataa Notkian Kulttuurikirjanen

Notkia-kokemuksia ja tarinoita

Esittelyssä Juha Siukonen – Järjestelmällisyys ja säännönmukaisuus auttavat pitämään langat käsissä!

Juha on projekteissa tavoitehakuinen ja osaa vaatia sekä projektitiimiltä tuloksia että johdolta tavoitelinjaukset ja pääsääntöisesti hommat ovatkin edenneet aikuisten kesken puhumalla kokonaan ilman piiskaamista. Sen lisäksi, että projektipäällikkö katsoo, että asiat etenevät, on yksi tärkeä rooli Juhan mukaan myös tiimin suojaaminen projektiin kuulumattomilta muutoksilta eli työrauhan turvaaminen.

Notkialaiset vahvasti mukana hyvinvointialueiden sote-muutosprojekteissa

Julkaisimme noin kaksi vuotta sitten blogikirjoituksen sote-uudistuksen valmisteluista. Nyt reilu vuosi hyvinvointialueiden aloituksesta on aika palata siihen, miten kahden vuoden takaiset suunnitelmat toteutuivat ja miten historiallinen sote-uudistus sujui Notkian näkövinkkelistä.

Hiihtolomaviikko etätyömökillä

Kiitos Notkia IT! Tämä ajatus tuli mieleen ensimmäisenä iltana Vuokattiin saapumisen jälkeen, kun tavarat oli purettu autosta ja lihakset, sekä mieli rentoutettu saunassa. Edessä mukava viikko etätyömökillä, tällä kertaa kokonaan lomaillen.

Esittelyssä tehopakkaus Tuija Soukkio

Tuija on todellinen ratkaisukeskeinen projektipäällikkö, joka yhdistää tehokkuuden, jämäkkyyden ja selkeän kommunikaation. Tuija on vakuuttunut siitä, että parhaat tulokset saavutetaan yhdessä tekemällä, ja hän pyrkii levittämään tätä yhteistyön henkeä myös muihin projekteissa mukana oleviin. 

Esittelyssä Jouni Oksaharju – projektitiimin motivointi tärkeintä!

Esittelyssä Jouni Oksaharju – Projektitiimin motivointi tärkeintä!

Esittelyssä Anne Talvitie – vahvuuksina organisointi- ja kommunikointitaidot

Projektipäällikkö Anne esittäytyy! Olen tehnyt jo useita vuosikymmeniä töitä projektinhallinnan parissa; liiketoiminta-alueet, projektien laajuudet ja tyypit ovat vuosien aikana toki paljon vaihdelleet, mutta pääasiassa projektini ovat olleet järjestelmien käyttöönottoprojekteja monitoimittajaympäristöissä.

Esittelyssä Marjo Corander – vahvuutena kyky ennakointiin

Esittelyssä Notkian vanhempi projektipäällikkö Marjo, joka on rautainen IT-alan ammattilainen usean kymmenen vuoden kokemuksella.

Paluumuuttaja: Paluu tuttuun työpaikkaan

Monet meistä ovat joskus harkinneet uuden työpaikan etsimistä tai kenties jo vaihtaneetkin työpaikkaa. Lue mitä Notkialla ollaan mieltä palaavista työntekijöistä ja miltä paluu tuntuu.

Karrin matka kesätyöläisestä Efecte-osaajaksi

Karrin matka kesätyöläisestä Efecte-osaajaksi Olen Karri Kesseli - Notkian nuorin työntekijä. Aloitin Notkialla kesätöissä vuonna 2021 ja siitä eteenpäin olen tehnyt tuntityötä opiskelujen ohella ja kesät ollut kokoaikaisesti töissä. Opiskelen tällä hetkellä...

Esittelyssä projektipäällikkö Tero Tamminen

IT-projektipäällikkö Tero pitää Notkiaa nimensä veroisena   IT-projektipäällikkö Tero Tamminen ja Notkia löysivät toisensa syksyllä 2022 Notkian työpaikkailmoituksen kautta. Tero oli jo jonkin aikaa katsellut uusia paikkoja, kun kiinnostus projektitöiden pariin...

Tiina Rättö

Annika Hovila