Tule meille hommiin!

Haemme jatkuvasti uusia notkialaisia työskentelemään asiakasprojekteihin ympäri Suomen.

Haluatko mukaan notkialaisten tiimiin?

Olemme muutosjohtamisen ja it-projektinhallinnan ammattilaisia. Asiakkaidemme tarpeiden kasvaessa etsimme uusia it-projektipäälliköitä ja itsm-asiantuntijoita työkavereiksemme.

Jätä meille hakemus ja olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Täytämme paikkoja osaajapoolistamme, johon haastattelemme jatkuvasti uusia kandidaatteja.

Olemme Great Place to Work -sertifioitu yritys. 95 % Notkia IT:n työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %. Tarkempia lukuja pääset katsomaan GPTW:n Notkia IT -koontisivulta.

Teemme myös yhteistyötä alalla toimivien yritysten ja freelancereiden kanssa. Tälläkin hetkellä kauttamme työskentelee useampi alihankkija mielenkiintoisissa projekteissa. Ole yhteydessä ja keskustellaan, miten voisimme auttaa toisiamme.

Ura meillä

Miksi Notkia IT?

Koska Notkia IT on paras työpaikka!

Tarjoamme: 

– Kiinnostavia ja merkityksellisiä asiakasprojekteja.

– Loistavat työkaverit, vapaa-ajan ja työelämän tasapainon.

– Mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja kouluttautumiseen.

Notkia IT lyhyesti

Juuret Pohjanmaalla, asiakkaita ympäri Suomen.

– Kolmisenkymmentä työntekijää Pirkanmaalla ja Vaasan seudulla.

– Toimisto Tampereen Hervannassa, mutta työt hoituvat yleensä myös etänä.

– Meillä työskentelee IT-projektipäälliköitä, IT-palvelunhallinnan osaajia, Efecte-asiantuntijoita ja tietoliikenneverkkojen erikoisosaajia.

Minkälaisia etuja Notkialla on?

Panostamme henkilöstön viihtyvyyteen, motivaatioon ja koulutukseen. Työsuhde-eduista löytyy jotain jokaiselle!

– Lounarit-, liikunta- ja kulttuurisetelit.

– Mahdollisuus liikkua 1h/viikko työajalla.

– Kattava työterveys ja terveysvakuutus.

– Työvälineet juuri sellaiset kuin tarvitset.

– Mahdollisuus oppia ja kehittyä työajalla.

– Etätyöt ja joustava työaika.

– Virkistyspäivät ja työsuhdepyöräetu.

– Hoitopalvelu lapsen sairastuessa ja ylimääräiset vapaat, kun lapsi aloittaa koulun.

Tiina Rättö

Työsuhteeseen vai alihankkijaksi?

Valitse itsellesi sopiva työskentelymalli. Olemme kiinnostuneita tekemään yhteistyötä myös yritysten ja freelancereiden kanssa. 

– Se perinteinen malli eli kiinteä kuukausipalkka.

– Joustava malli, jossa palkka perustuu tehtyihin tunteihin.

– Voimme sopia täysiaikaisesta tai osa-aikaisesta työsuhteesta.

– Jos olet freelancer, niin sekin sopii.

– Haemme verkostoomme myös yrityksiä, koska yhdessä me olemme enemmän. 

Millainen osaaja sujahtaa Notkialle parhaiten?

#1 Olet jo kerryttänyt kokemusta

Asiakasprojektimme eivät ole helpoimmasta päästä. Niissä vaaditaan vahvaa asiantuntemusta ja käytännön kokemusta, jotta saa langat pysymään hyppysissä ja palaset loksahtelemaan paikoilleen. Yleensä notkialaisilla on jo useamman vuoden mittainen tausta vastaavista tehtävistä, joissa osaamista on kertynyt eri toimialoista ja teknologioista.

#2 Osaat olla oma pomosi

Notkialaisena saat vapautta ja vastuuta. Meillä ei kukaan pomota, vaan esimerkiksi vastuu ajanhallinnasta, tehtävien priorisoinnista tai ongelmanratkaisusta on sinulla itselläsi. Tietysti autamme tarvittaessa, eikä ketään jätetä yksin, mutta parhaiten meillä viihtyy työskentelytyyliltään itsenäinen ja määrätietoinen notkialainen.

#3 Uskallat sanoa ääneen

Meillä on konsulttimainen ote, ja haluamme löytää toimintaan uusia näkökulmia. Toivomme, että taitavana viestijänä notkialainen uskaltaa antaa palautetta ja ehdottaa ratkaisua rohkeasti niin sisäisesti kuin asiakastyössäkin. Luotamme työntekijöihimme ja haluamme, että asiakaskin kokee yhteistyön kumppanuutena, jolla on merkitystä.

Kurkkaa myös nämä sisällöt

Notkialla voi työskennellä myös osa-aikaisesti

Mitä kaikkea sitä tekisikään, jos olisi yksi ylimääräinen vapaapäivä joka viikko? Lue jutusta, mitä notkialaiset silloin tekevät.

Etsimme uusia yhteistyökumppaneita

Olisitko sinä halukas keskustelemaan kanssamme? Kumppaniksi käy itsenäiset projektipäälliköt kuin yrityksetkin. Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla, miten Notkian rekry toimii?

Älä ainakaan jännitä suotta. Olemme halunneet tehdä Notkian rekrytointiprosessista mahdollisimman helposti lähestyttävän sekä sykkeen matalalla pitävän.

Työnhakijan usein kysymät kysymykset

Työpaikan vaihtaminen on iso ja jännittävä asia. Siksi kokosimme työnhakijalle ne kysymykset, joita meiltä usein rekrytoinnin yhteydessä kysytään. Toivottavasti näistä on sinulle apua!

Reetan työnhakijakokemus – taisin hakea vahingossa töitä

Vanhempana projektipäällikkönä Notkialla aloittanut Reetta Mathier kertoo, millainen kokemus töiden hakeminen Notkialta oli.

Notkialaisten energiatasot kattoon kuntokampanjalla

Meillä tuetaan liikkumista. Jo toistamiseen kokeilimme kolmen kuukauden kuntokampanjaa, jolla muistuttelimme liikunnan hyödyistä. Tavoitteena oli saada kaikki liikkeelle!

Etätyömökki toi loman tuntua työviikon keskelle

Notkialaiset saivat mahdollisuuden mökkeillä työnantajan piikkiin! Lue Juuson kirjoitus, miten etätyöt sujuivat Vuokatin maisemissa.

Notkialla kannustetaan sertifioitumaan projektipäälliköksi

Mika Mantere kertoo, että projektipäälliköksi sertifioutuminen oli työlästä, mutta se kannatti. Projektipäällikölle sertifikaatti tarjoaa hyödyllistä tietoa ja työkaluja projektien läpiviemiseen sekä tarvittaessa projektitoiminnan laajempaan kehittämiseen.

Etänäkin meininki on yhteisöllistä ja positiivista

Notkialla työskennellään pääasiassa etänä, mutta silti meiningistä halutaan tehdä yhteisöllistä ja positiivista. Näin me sen teemme!

Notkia IT on perheystävällinen työpaikka

Vaikka työpäivä haukkaakin ison osan jokaisesta arkipäivästä, Notkialla saa myös perhe näkyä ja kuulua. Meillä ollaan työroolin lisäksi myös äitiä, isiä, puolisoita ja lapsia.

Notkian arvojen mukaista toimintaa

Arvoissamme on huomioitu asiakkaat ja työntekijät. Asiakastyytyväisyyden lisäksi arvostamme inhimillistä yrittämistä, kokeilua, erehtymistä ja niiden kautta oppimista. Olemme toiminnassamme läpinäkyviä ja avoimia.

> Millaisia asioita Notkialla arvostetaan?

Notkia-kokemuksia ja tarinoita

Karrin matka kesätyöläisestä Efecte-osaajaksi

Karrin matka kesätyöläisestä Efecte-osaajaksi Olen Karri Kesseli - Notkian nuorin työntekijä. Aloitin Notkialla kesätöissä vuonna 2021 ja siitä eteenpäin olen tehnyt tuntityötä opiskelujen ohella ja kesät ollut kokoaikaisesti töissä. Opiskelen tällä hetkellä...

Esittelyssä projektipäällikkö Tero Tamminen

IT-projektipäällikkö Tero pitää Notkiaa nimensä veroisena   IT-projektipäällikkö Tero Tamminen ja Notkia löysivät toisensa syksyllä 2022 Notkian työpaikkailmoituksen kautta. Tero oli jo jonkin aikaa katsellut uusia paikkoja, kun kiinnostus projektitöiden pariin...

Hienot luvut pöytään: 95 % Notkia IT:n työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka!

Päätimme mittauttaa työhyvinvoinnin ja yrityskulttuurimme tilan Great Place to Work -tutkimuksella. Tulosten mukaan jopa 95% työntekijöistämme on sitä mieltä, että olemme kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka ja lisäksi 100 % kokee, että meillä on vahva yhteishenki ja yhteisöllisyys. Lue, mitkä muut asiat meillä koettiin hyviksi ja mihin asioihin pitää panostaa vielä lisää!

Kannamme huolta ilmastosta ja ympäristöstä

Haluamme Notkialla tehdä osamme puhtaan tulevaisuuden puolesta ja tehdä ekologisia valintoja toimissamme. Lue, miten se näkyy käytännössä.

”Terveydenhuollon IT-projektit ovat konkreettisesti merkityksellisiä.”

Vanhempi projektipäällikkö Mika Mantere on työskennellyt Notkialla vuodesta 2018 lähtien. Hänen roolinsa projektissa on usein tekninen.

”Tykkään, että on haastetta ja paljon töitä.”

Projektipäällikkönä työskentelevän Kirsi Eskolan tietä notkialaiseksi voi kutsua sattumaksi ja myös paluuksi juurille. Ajankohta oli otollinen työpaikan vaihtamiselle.

”Notkialla voi elää vapaasti työelämää ja perhe-elämää”

Jesse Niemen tarina notkialaiseksi alkaa ABB:n toimistorakennuksen rappukäytävästä. Työsuhde oli päättymässä, ja oli aika löytää uutta.

Sote-projektijohtaja Jarkko Rintaluoma on myös toinen Notkian perustajista

Tarinoita notkialaisista sarja jatkuu Jarkon esittelyllä. Lue, miten Jarkko päätyi Notkialle ja millaisista hommista päivät koostuvat.

Projektityö on vaihtelevaa ja opettavaista

Oksaharjun Jounin eli Joudan tarina Notkialla alkaa oikeastaan täytekakusta. Sellaisesta oikein kermaisesta ja juhlavasta kekkereiden kruunusta, joita Joudan puoliso mielellään leipoo myös tutuille tarvittaessa.

”Työt ovat vaativia, mutta porukka on mukavaa ja fiilis rento”

Petri Kaupin puheessa kuuluu yli parinkymmenen vuoden kokemus ja vankka tietoverkkoihin liittyvä asiantuntemus. Sairaalaympäristöissä hän on työskennellyt reilun kolme vuotta.

Tule notkialaiseksi! Katso avoimet työpaikkamme ja laita hakemus.

Jäikö jokin mietityttämään? Olemme täällä sinua varten, joten kilauta tai meilaa, ja kysy lisää.

Tiina Rättö

Annika Hovila

Oletko yksi meistä?

Meidän Notkia IT

  • Projektipäälliköt
  • Tekniset asiantuntijat
  • Suunnittelu ja konsultointi