Notkia luonnoltaan

Korostamme asiakkaiden tyytyväisyyttä tekemisemme laatuun, inhimillistä yrittämistä ja jatkuvaa oppimista sekä avoimuutta ja läpinäkyvyyttä.

Vain paras kelpaa – teille ja meille!

Notkia IT ponnistaa Pohjammaalta, mutta nykyään työllistämme vajaat parikymmentä projektinhalinnan ja it-alan ammattilaista pääosin Tampereen ja Vaasan seudulla. Pohjanmaalta tuomme mukaamme tietynlaisen ylpeyden osaamisestamme ja kovan työn tekemisen moraalin – ihaniin ihmisiimme voit tutustua tarkemmin Notkialaiset-sivulla.  Jos haluat liittyä mukaan mahtavaan joukkoon, kurkkaa ura Notkialla -sivut.

Jokapäiväisessä toiminnassa näkyvät arvomme korostavat sekä asiakkaiden tyytyväisyyttä tekemisemme laatuun, mutta myös inhimillistä yrittämistä ja jatkuvaa oppimista. Olemme toiminnassamme läpinäkyvä ja avoin sekä henkilöstön että asiakkaiden suuntaan. Toimimme notkian ketterästi, turhaa jäykkyyttä ja byrokratiaa vältellen.

 

 

Tarkemmin tarjontamme on kuvattu palvelut-kohdassa ja caseihin ja suosituksiin voi tutustua referenssit-sivulta.

Etsimme jatkuvasti myös lisää kumppaneita verkostoomme, sekä alihankkijoita että yhteistyöyrityksiä. Ota yhteyttä, jos kaipaat hyvää seuraa!

 

Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirje

    Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Notkia IT Oy voi olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Notkian tietosuojaseloste.
    Meillä on tilaa IT-osaajille