Notkia luonnoltaan

Meillä ei pönötetä, mutta työt hoidetaan varmasti!

Vain paras kelpaa – teille ja meille!

Notkia IT ponnistaa Pohjammaalta, mutta nykyään työllistämme liki kolmekymmentä it-projektipäällikköä ja itsm-asiantuntijaa pääosin Tampereen ja Vaasan seudulla. Pohjanmaalta mukaamme on tarttunut ylpeyden tunne osaamisestamme ja kova työn tekemisen moraali. Ihaniin ihmisiimme voit tutustua tarkemmin Notkialaiset-sivulla.  Jos haluat liittyä mukaan mahtavaan joukkoomme, kurkkaa urasivumme.

Jokapäiväisessä toiminnassamme näkyvät arvot korostavat sekä asiakkaiden tyytyväisyyttä tekemisemme laatuun, mutta myös inhimillistä yrittämistä ja jatkuvaa oppimista. Olemme toiminnassamme läpinäkyvä ja avoin sekä henkilöstön että asiakkaiden suuntaan. Toimimme notkian ketterästi, turhaa jäykkyyttä ja byrokratiaa vältellen. 

 

 

Tarkemmin tarjontamme on kuvattu palvelut-sivulla ja asiakastarinoista löytyy lisätietoa projekteistamme ja totta kai myös suosituksia.

Etsimme jatkuvasti myös lisää kumppaneita verkostoomme, sekä alihankkijoita että yhteistyöyrityksiä. Ota yhteyttä, jos kaipaat hyvää seuraa!

 

Me johdamme it-projektisi maaliin

Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirje

     

     

    Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Notkia IT Oy voi olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Notkian tietosuojaseloste.