IT-asiantuntijatyöt

Meiltä löytyy tietoliikenne-, konesali-, ja palvelinasiantuntemusta täydentämään sinun kehitystiimiäsi.

Notkia IT-kumppanisi

 

Olemme asiakkaan pitkäaikainen ja asiantunteva IT-kumppani. Kun kehitys- ja osaamistarpeet organisaatioissa vaihtelevat, me autamme juuri näissä muuttuvissa tilanteissa.

Notkian IT-asiantuntijat ovat teknisen alan osaajia, joilta löytyy pitkän työkokemuksen lisäksi esimerkiksi rautaista tietoliikenne-, konesali-, tai palvelinasiantuntemusta. Kun asiakkaan tiimi kaipaa lisää käsipareja avukseen, me tarjoamme puuttuvan osaajan mukaan tiimiin.

 

Asiantuntijat palveluksessasi

Meillä on kokemusta esimerkiksi järjestelmien hallinnasta, käyttäjätuesta, erilaisista projekteista ja selvityksistä, laitteiden asennuksista ja ylläpidosta sekä järjestelmä- ja palveluhankinnoista. Hyödynnämme myös kumppaniverkostojamme, kun etsimme asiakkaalle oikeaa osaamista.

Asiantuntijamme toimivat asiakkaillamme usein pitkissä toimeksiannoissa osana tiimiä, ja ovat rakentamassa suuriakin kokonaisuuksia alusta loppuun saakka.

Asiakkaalle tämä tarkoittaa sitä, että me huolehdimme työnantajavelvoitteista asiakkaan puolesta eikä työlästä rekrytointiprosessia ole tarpeen käynnistää. Kun huomaat, että teillä on asiantuntijan kokoinen aukko tiimissä, kysäise meiltä apua!

Meidän toteuttamana esimerkiksi

• Tietoliikenteen vaativat asiantuntijatyöt

• Verkko- ja tietoliikennesuunnitelmat

• Konesalin vaatimusmäärittelyt

• Työvälineiden ja tietoliikennelaitteiden hankinnat

• WLAN-, tietokanta- ja konesaliselvitykset

Lataa ilmainen opas

Pohditko ostamisen riskejä, tai vaikuttaako ulkoisen projektipäällikön käyttäminen aivan liian vaivalloiselta? Olemme koonneet tähän oppaaseen tietoa siitä, millaista arvoa ulkoinen projektiosaaja voi teille parhaimmillaan tuoda, ja miten hyötyä kaikista ostamisen tuomista mahdollisuuksista.

› Asiakkaamme Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Syksyllä 2019 Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä käynnistyi mielenkiintoinen ja haastava puhepalveuiden siirtoprojekti, jossa samalla tehtiin myös mittava teknologinen uudistus.

Yhteistyö projektipäällikön kanssa oli erittäin sujuvaa. Tällä kokemuksella voin suositella Notkian projektipäälliköitä!

Juha Aalto, tietohallinto- ja teknologiavastuualueen johtaja

› Tutustu asiakastarinaan tästä

› Asiakkaamme Tampereen kaupunki

Efecte on kriittinen järjestelmä Tampereen kaupungin tietohallinnon toiminnalle ja Notkia IT auttaa sen ylläpidossa ja kehittämisessä. Näin on ollut jo Notkian alkuajoista eli vuodesta 2010 lähtien.

Mielestämme Notkian palvelu on ollut joustavaa ja pyyntöihin on reagoitu nopeasti. Olemme olleet palvelualttiuteen tyytyväisiä. Kun apua on tarvittu, sitä on saatu nopeasti.

Juha Haapamäki, palvelupäällikkö

› Tutustu asiakastarinaan tästä

Hekin luottavat ammattitaitoomme:

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tai pyydä tarjous.

Mietitään yhdessä, miten voisimme olla teille parhaiten avuksi. 

    Ota yhteyttä