Notkiasti ja vastuullisesti

Olemme vastuullinen työnantaja.

Vastuullista elämää

Meille vastuullisuus on sitä, että rakennamme työntekijöillemme kestävää työelämää, jossa jaksetaan ja voidaan hyvin. Haluamme, että työpäivän jälkeenkin on voimia elää oman näköistä elämää.

Arvostamme myös hyvinvoivaa ympäristöä ja teemme valintoja sen mukaisesti. Vastuullisuus on erilaisia tekoja ja jatkuvaa parantamista. Pienilläkin hyvillä teoilla on merkitystä. Näistä lähtökohdista olemme valinneet teemat vastuullisuustyöhömme.

Vastuullisuusteemamme

#1 Ihmiset ja työelämä

Meillä työskentelevät ihmiset ovat suurin voimavaramme. Haluamme olla työpaikka, jossa voidaan hyvin ja työelämän ja muun elämän tasapaino on mahdollinen. Edistämme tasa-arvoa, monimuotoisuutta ja osallistavaa yrityskulttuuria.

Toimenpiteet: Panostamme työntekijäkokemukseen, työhyvinvointiin ja hyvään johtamiseen.

Mittarit: Henkilöstötyytyväisyys

#2 Ympäristö ja ilmasto

Toimimme ilmastonmuutosta vastaan.  Huolehdimme kulutustapojemme kestävyydestä ja edistämme kiertotaloutta. Sitoudumme kasvattamaan notkialaisten tietoisuutta ympäristöön liittyvistä asioista.

Toimenpiteet: Huomioimme ympäristö- ja ilmastovaikutukset toimissamme ja kannustamme notkialaisia kestäviin valintoihin omassa arjessaan.

Mittarit: Hiilijalanjälki

#3 Yhteiskunta ja talous

Haluamme luoda työpaikkoja, kasvaa vastuullisesti ja huolehtia yhteiskuntavelvoitteistamme. Teemme hyväntekeväisyyttä ja kannustamme kaikkia notkialaisia tekemään hyvää.

Toimenpiteet: Teemme kestävää ja vastuullista liiketoimintaa ja kerromme siitä sidosryhmille avoimesti ja läpinäkyvästi.

Mittarit:  Talouskatsaukset, verojalanjälki, hyväntekeväisyys

Vastuullisuustoimintamme pohjautuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Meille olennaisia tavoitteita ovat terveys ja hyvinvointi, sukupuolten välinen tasa-arvo, ihmisarvoinen työ ja talouskasvu, eriarvoisuuden vähentäminen ja ilmasto.

Kohokohtia vastuullisuustyöstämme 

Notkialaiset palaverissa

Vastuullisuus Notkialla

Notkialla vastuullisuus on osa strategiaamme ja näkyy myös yrityskulttuurissamme ja tavassamme toimia. Meille vastuullisuus tarkoittaa sitä, että otamme huomioon sosiaaliset, ympäristölliset ja eettiset näkökulmat liiketoimintapäätöksissämme.

Kannamme huolta ilmastosta

Haluamme tehdä osamme puhtaan tulevaisuuden puolesta ja tehdä ekologisia valintoja toimissamme. Puiden istuttaminen on yksi konkreettinen keino vaikuttaa ilmastonmuutokseen.

Notkialaiset projektipalaverissa

Elämä ja työt sovitetaan yhteen

Työroolimme lisäksi olemme myös äitiä, isiä, puolisoita ja lapsia. Jotta työt sujuvat ja asiakkaat kiittävät, arjen monet osa-alueet täytyy sulautua hyvin yhteen. Silloin myös työntekijät voivat parhaiten. Siksi me haluamme olla perheystävällinen työpaikka.

Johdamme it-projektisi maaliin

Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirje

     

     

    Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Notkia IT Oy voi olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Notkian tietosuojaseloste.