IT-projektinhallinta

Kokeneet IT-projektinhallintaosaajamme johtavat vaativia projekteja ja muutosohjelmia. Autamme asiakasta ja viemme hankkeen ammattitaidolla varmasti maaliin asti.

Johdamme IT-projekteja ja mahdollistamme asiakkaan liiketoimintaa.

IT-projektipäällikkö

Projektipäällikkö aloittaa, ohjaa ja päättää projektin vankalla ammattitaidolla.

> Tutustu palveluun tästä.

Salkku- ja ohjelmajohtaja

Projektisalkulla rakennetaan yrityksen tulevaisuutta.

> Tutustu palveluun tästä.

Haluatko kuulla, miten ulkoinen projektipäällikkö voisi sopia teidän yritykseenne ja/tai minkälaisia osaajia meillä olisi tarjolla? Voimme kertoa, miten asiakkaamme ovat kokeneet hyötyneensä palveluistamme. Varaa helposti maksuton tapaamisaika kalenteristamme.

Yli 200 vuoden projektinhallintakokemus

Meidän missionamme on auttaa asiakasta vaihtelevissa osaamistarpeissa ja kuormatilanteissa tarjoamalla kokeneita IT-projektipäälliköitä apuun. Meillä on yli 200 vuoden kokemus IT-projektinhallinnasta.

Organisaatioissa on koko ajan useita IT-projekteja käynnissä. Hankitaan uusia järjestelmiä, vanhoja järjestelmiä päivitetään, rakennetaan integraatioita ja parannetaan IT-infraa. Samalla etsitään parempia toimintatapoja, millä sujuvoittaa toimintaa.

Organisaatioiden osaamistarpeet ja kuormatilanteet vaihtelevat projektien mukaan ja aina paras osaaja ei löydykään omasta takaa. Tällaisessa tilanteessa kannattaa ottaa meihin yhteyttä. Me autamme saamaan IT-projektit kunnialla maaliin!

Asiakkaalle projektit ovat monesti ainutlaatuisia ja kertaluontoisia toiminnan kehitysprojekteja. Me olemme johtaneet vastaavia yleensä jo useita. Yhteistä projekteille on tiukka aikataulu ja kompleksinen toimintaympäristö. Onnistumiseen tarvitaan projektinhallinnan ammattiosaamista ja vuosien kokemusta.

 

Notkia toimintamalli

Vastuullamme voi olla yhden tai useamman projektin johtaminen ja projektipäällikön työnkuva tekninen tai hallinnollinen.

Työskentelemme etänä, omalla toimistollamme tai asiakkaan toimitiloissa. Ihan kuinka vain sovitaan. Kirkas päämäärämme on kuitenkin saada projekti täyttämään sille asetetut tavoitteet.

Kanssamme toiminta on notkiaa ja sujuvaa. Aluksi selvitetään yhdessä, millainen osaaja teille tarvitaan. Me ehdotamme teille sopivaa kandidaattia omasta 20 hengen tiimistämme tai kumppaneiltamme. Sinä haastattelet haluamasi kandidaatit ja päätät, haluatko edetä.

Olemme saaneet kiitosta nopeasta palvelusta. Nopeimmillaan projektipäällikkö on tarttunut toimeen viikon päästä yhteydenotosta.

IT-projektipäällikkö on käytössäsi sovitun työmäärän mukaisesti, ja auttaa omalla sekä koko Notkian osaamisella projektiasi onnistumaan.

Perustietotekniikka ja alustapalvelut

Meillä on kokemusta esimerkiksi puhepalveluprojekteista, työasemaympäristöistä, tietoliikenteestä, konesalipalveluista, tietoturvasta, liikkuvan työn ratkaisuista, käyttövaltuushallinnasta ja ICMT-palveluiden tuotannosta.

Liiketoiminta-
sovellukset

Meillä on kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon sekä vaativan erikoissairaanhoidon sovelluksista, toiminnanohjauksen ja yrityksen tukitoimintojen sovelluksista, järjestelmäintegraatioista ja tiedolla johtamisesta.

Yrityksen tietohallinto ja liiketoiminnan tuki

Meillä on kokemusta yritysjärjestelyjen tietohallinnosta (fuusiot, akvisitiot, liiketoimintakaupat, uuden yrityksen perustaminen), tietohallintostrategiasta ja -käytänteistä, tietohallinnon hankinnoista julkisella ja yksityisellä sektorilla, kilpailutuksista sekä toimittajien hallinnasta.  

Lataa ilmainen opas

Pohditko ostamisen riskejä, tai vaikuttaako ulkoisen projektipäällikön käyttäminen liian vaivalloiselta? Haastattelimme asiakkaitamme ja kysyimme, miksi he ovat päätyneet ulkopuoliseen projektipäällikköapuun. Keräsimme kaikki vinkit yksiin kansiin. Lataa opas ja lue, millaista arvoa ulkoinen projektiosaaja voi teille tuoda, ja miten hyötyä kaikista ostamisen tuomista mahdollisuuksista.

› Asiakkaamme Istekki Oy

Notkia IT:n projektipäällikköpalvelu auttaa Istekin projektitoimistoa akuuteissa asiakastilanteissa tarjoamalla osaavia projektipäälliköitä johtamaan terveydenhoitoalan it-projekteja.

Notkian projektipäälliköiden avulla olen saanut myös Istekin asiakastyytyväisyyttä projekteissa nostettua. Todellakin voin suositella Notkiaa kumppaniksi! 

Annika Mäenpää, projektitoimiston ryhmäpäällikkö

› Tutustu asiakastarinaan tästä

› Asiakkaamme Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Syksyllä 2019 Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä käynnistyi mielenkiintoinen ja haastava puhepalveuiden siirtoprojekti, jossa samalla tehtiin myös mittava teknologinen uudistus.

Yhteistyö projektipäällikön kanssa oli erittäin sujuvaa. Tällä kokemuksella voin suositella Notkian projektipäälliköitä!

Juha Aalto, tietohallinto- ja teknologiavastuualueen johtaja

› Tutustu asiakastarinaan tästä

Hekin luottavat ammattitaitoomme:

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tai pyydä tarjous.

Mietitään yhdessä, miten voisimme parhaiten olla teille avuksi.

    Ota yhteyttä