IT-projektipäällikkö

Projektin aloittaminen, ohjaaminen ja päättäminen tehdään vankalla ammattitaidolla.

Ulkoinen IT-projektipäällikkö tuo ryhtiä projektiisi

Me olemme it-projektinhallinnan asiantuntijoita ja ulkoisia IT-projektipäälliköitä! Meidän tehtävämme on johtaa asiakkaan asettama projekti onnistuneesti maaliin. Autamme projektin kaikissa eri vaiheissa alun määrittelystä projektin päättämiseen asti. Asiakkaalle iloa tuottaa yleensä se, että joku ehtii oikeasti keskittymään tärkeään projektiin ja sen edistämiseen.

Projektimme ovat yleensä asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen tai laajentamiseen liittyviä ICT-projekteja. Kanssamme on kehitetty esimerkiksi perustietotekniikkaa sekä infraa, liiketoimintasovelluksia, tiedolla johtamista ja tietohallinnon toimintaa.

IT-projektipäällikkö tuo osaamista kaikkiin projektin vaiheisiin

 

Aluksi haluamme ymmärtää projektin lähtötilanteen ja kokonaisuuden. Miksi projekti tehdään? Keitä sidosryhmiä se koskee? Mitä hyötyjä siltä odotetaan? Varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa ennen projektin käynnistämistä, että sille on liiketoiminnallinen peruste ja valtuutus. Luomme projektille suunnitelman asiakkaalle tuttua viitekehystä noudattaen ja johdamme projektin toteutuksen suunnitelman mukaisesti tavoitteeseen.

Meillä on kokemusta kaiken kokoisista projekteista. Pienimmillään projektit ovat vaatineet muutamia henkilötyöpäiviä projektipäällikön työtä. Suurimmillaan projektien kokonaistyömäärä on ylittänyt 10 henkilötyövuotta ja vaatinut projektipäälliköltä pitkän kokoaikaisen työpanoksen. Monesti toimimme monitoimittajaprojekteissa, joihin liittyy useita palveluntarjoajia. Lisäksi projektin ympärillä on monia muita sidosryhmiä, joiden kanssa tehtäviä edistetään hyvällä yhteistyöllä ja laadukkaalla projektiviestinnällä.

Hallitsemme aikataulut ja resursoinnin. Kustannusten ja hankintojen hallinta kuuluvat projektipäällikön työhön, kuten myös riskienhallinta, laadunhallinta sekä projektiviestinnästä ja tiedonhallinnasta huolehtiminen.  Me autamme myös projektitoimitusprosessien kuvaamisessa ja kehittämistyössä tarvittaessa.

Olemme johtaneet projekteja sosiaali- ja terveysalalla, julkishallinnossa sekä teollisuudessa. Lisäksi meillä on erityistä kokemusta tietoliikenneprojekteista ja sote-substanssiosaamista vaativista henkkeista. Osaamme kommunikoida monimutkaiset ICT-asiat ymmärrettävällä tavalla ja tunnemme projektijohtamisen työkalut kuin omat taskumme.

Työskentelemme etänä, omalla toimistollamme tai asiakkaan toimitiloissa tarvittaessa. Kirkas päämäärämme on saada projekti täyttämään sille asetetut tavoitteet.

Lue lisää ajatuksistamme:

 

Johtaminen on projektipäällikön tärkein osaaminen

Tänä päivänä yritystoiminta on projektikeskeistä, ja kehitystä tehdään erilaisten projektien sarjoissa. Meidänkin johdettavaksi tulevat projektit voivat sisällöltään olla käytännössä mitä tahansa

> Lue lisää 

Projektipäällikön työtä voi ostaa myös palveluna

Millaisia hyötyjä asiakas voi odottaa saavansa? Ehkä juuri sinä olet tuskaillut kehitysprojektiesi kanssa, jotka jäävät kesken tai eivät valmistu koskaan. Teillä ei ole omia projektipäälliköitä tai projekteja on vain kertakaikkiaan liikaa.

> Lue lisää

Meiltä
IT-asiantuntijapalveluita