Palvelumme

Olemme it-projektinhallinnan asiantuntijatalo.

IT-projektinhallinnan ja Efecten asiantuntijat

Ammattitaitoiset IT-projektipäällikkömme ja Efecte-asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan. Hallitsemme muutokset, projektit ja muutosohjelmat. Meillä on kokemusta perustietotekniikasta liiketoimintasovelluksiin ja toimintatapojen kehittämiseen asti. Emme pönötä, mutta emme myöskään tingi laadusta!

Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomen. Huolehdimme, että IT-projektisi saavuttaa tavoitteensa, ja työskentelemme sen eteen määrätietoisesti. Erityisesti meillä on kokemusta sote-alueen ja julkishallinnon IT-hankkeista kuten myös teollisuudesta. Meille haastavat IT-projektit ovat arkipäivää.

Olipa kyseessä väliaikainen kiiretilanne tai pidempiaikainen osaajapula, niin tutustu palveluihimme, asiakastarinoihimme ja ota yhteyttä. Meidän kanssamme IT-projektit menevät maaliin!

Haluatko kuulla, miten olemme auttaneet asiakkaitamme ja/tai jutella siitä, miten voisimme auttaa teitä? Varaa helposti maksuton tapaamisaika kalenteristamme

Kuinka voimme auttaa?

Notkian projektipäällikkö työskentelee pöydän ääressä.

IT-projektinhallinta

Ulkoiset projektipäällikkömme ovat kokeneita johtamaan vaativia it-projekteja ja muutosohjelmia. Autamme sinua, ja viemme hankkeesi ammattitaidolla varmasti maaliin asti.

> Lue lisää 

IT-asiantuntijatyöt

Notkian IT-asiantuntijat ovat teknisen alan osaajia, joilta löytyy pitkän työkokemuksen lisäksi esimerkiksi rautaista tietoliikenne-, konesali-, tai palvelinasiantuntemusta. Kun asiakkaan tiimi kaipaa lisää käsipareja avukseen, me tarjoamme puuttuvan osaajan mukaan tiimiin.

> Lue lisää

ITSM ja Efecte

Jos etsit ITSM-asiantuntijaa, tulit oikeaan paikkaan. Meillä on kokemusta lukuisista ITSM-projekteista ja tunnemme Efecte-järjestelmän kuin omat taskumme. Teemme määrittely- ja käyttöönottoprojekteja, ongelmanratkontaa sekä ylläpitotöitä.

> Lue lisää

Millainen kumppani olemme?

Hoidamme projektit maaliin! Se on asiakaslupauksemme, jonka haluamme lunastaa jokaisessa kohtaamisessa. Meille on tärkeää, että Notkia IT jää asiakkaalle mieleen hyvin tehdyn työn ansiosta.

Olemme tässä onnistuneetkin, koska meillä on yli vuosikymmenen mittaisia asiakassuhteita. Pitkät asiakassuhteet ovat meille ylpeyden aihe.

Meitä on kiitetty mutkattomasta ja notkiasta toimintamallista. Vältämme turhaa byrokratiaa ja olemme toimissamme avoimia ja suoria. Myös nopeaksi meitä on kehuttu. Nopeimmillaan ulkoinen projektipäällikkö on tarttunut toimeen viikon sisällä tarjouspyynnön vastaanottamisesta.

Pääosin työskentelemme etänä. Lukuisat onnistuneet projektit osoittavat, että projektinhallinta onnistuu hyvin näin.

 

Hankinnan eteneminen

Kun olemme tutustuneet tarpeeseesi ja ymmärrämme, millaista osaamista siihen kaivataan, toimeksiannon valmistelu etenee seuraavalla tavalla:

 

  1. Peilaamme tarvettasi vasten asiantuntijaverkostoamme.
  2. Valitsemme tarvettasi vastaavat potentiaaliset projektipäällikkökandidaatit.
  3. Esittelemme kandidaattien CV:t sinulle.
  4. Sinä valitset, keitä haluat haastatella.
  5. Haastattelujen perusteella teet valintapäätöksen.
  6. Sovimme toimeksiannosta, sen laajuudesta, kestosta ja projektipäällikön vastuista.
  7. Projektityö alkaa.

Tutustu asiakastarinoihin

Notkian projektipäällikkö työskentelee pöydän ääressä.

Sydänsairaala Oy

Kun asiakkaamme Sydänsairaala laajensi toimintaansa Keski-Suomen keskussairaalaan, Notkia IT:n projektipäällikkö vastasi Sydänsairaala Novan IT-osuudesta.

Hanke onnistui hyvin! Sitä vietiin sujuvasti läpi tilanteessa, jossa paikallisten toimittajatahojen sekä muutoksen pyörteissä olevan henkilökunnan työjonot olivat äärimmilleen kuormitettua jo heti lähtötilanteessa. 

Janne Hulkkonen, kehitysjohtaja

 

› Tutustu asiakastarinaan

 

Case: Caruna Oy

Yhteistyö Notkian kanssa on alkanut vuonna 2015. Siitä lähtien Notkia on toiminut Carunan ITSM-asiantuntijana ja auttanut Efecte-järjestelmän kehitys- ja ylläpitotöissä viikoittain.

Notkian asiantuntijat ovat olleet joustavasti käytettävissä lyhyelläkin varoitusajalla, mikä on luonut antoisan luottamussuhteen meidän ja Notkian välille. Tehtävät on otettu ripeästi työnalle ja toimivat ratkaisut ovat syntyneet nopeasti. Joustavaa, tehokasta ja asiantuntevaa palvelua.

Jani Laalo, ICT-palvelupäällikkö

› Tutustu asiakastarinaan

 

Ulkoinen asiantuntija tuo kokemusta.