Salkku- ja ohjelmajohtaja

Projektisalkulla rakennetaan tulevaisuutta.

Salkku- ja ohjelmajohtaja hallitsee ammattitaidolla projektisalkkuasi tai muutosohjelmaasi

Tarjoamme osaamistamme hankkeiden, muutosohjelmien ja projektisalkkujen johtamiseen sekä suunnan ja ICT-strategian määrittämiseen. Yksittäisen projektin onnistuminen ei vielä riitä, vaan menestyksekkäässä johtamisessa on otettava huomioon koko projektisalkun sisältö ja suunnattava se fiksusti.

Projektisalkun johtaminen tarkoittaa meille ennen kaikkea sitä, että autamme asiakasta tunnistamaan kaikki käynnissä olevat ja suunnitellut projektit. Arvioimme, priorisoimme ja hallitsemme salkkukokonaisuutta asiakkaan puolesta varmistaen, että sen eri projektit osuvat optimaalisesti aikatauluihin huomioiden päämäärät, henkilöresurssit ja taloudelliset puitteet.

Salkku- ja ohjelmajohtaja luo ICT-strategian ja varmistaa oikean kehittämisen suunnan

 

Autamme ICT-strategian luomisessa, joka on tärkeä suunnannäyttäjä kaikille projekteille. Sillä varmistetaan, että kokonaisvaltainen toiminnan kehittäminen etenee tasapainoisesti ja yrityksen strategian mukaisesti. ICT-strategia auttaa myös ennakoimaan ja huomioimaan organisaation tarpeet laajasti. Usein projektit liittyvät vahvasti myös liiketoimintastrategiaan, ja sen vuoksi projektisalkunhallinnassa on myös huomioitava liiketoiminnan tavoitteet.

Tämän osaamisalueen alle mahtuu monenlaisia hankkeita, joita olemme olleet tekemässä. Olemme esimerkiksi rakentaneet ICT-strategiaa ja projektisalkkujohtamisen toimintamallia sairaalaympäristössä. Olemme myös auttaneet it-järjestelmien ja -laitteiden hankintojen määrittelyssä ja suunnittelussa. Lisäksi osaamistamme on hyödynnetty tietohallinnon toimien kehittämisessä yritysjärjestelyiden yhteydessä.

Lue lisää ajatuksistamme:

 

Johtaminen on projektipäällikön tärkein osaaminen

Tänä päivänä yritystoiminta on projektikeskeistä, ja kehitystä tehdään erilaisten projektien sarjoissa. Meidänkin johdettavaksi tulevat projektit voivat sisällöltään olla käytännössä mitä tahansa

> Lue lisää 

Projektipäällikön työtä voi ostaa myös palveluna

Millaisia hyötyjä asiakas voi odottaa saavansa? Ehkä juuri sinä olet tuskaillut kehitysprojektiesi kanssa, jotka jäävät kesken tai eivät valmistu koskaan. Teillä ei ole omia projektipäälliköitä tai projekteja on vain kertakaikkiaan liikaa.

> Lue lisää

Meiltä
IT-asiantuntijapalveluita