Notkian kummiratsukoksi valittiin vauhdikkaat Emma ja Casto

Notkia IT:n kummiratsukko Lempäälän ratsastuskilpailuihin valittu

Tänä vuonna Notkia IT:n kummiratsukoksi Lempäälän Ratsuniityssä järjestettävään Ranskalaisen viikonlopun kenttäratsastuskilpailuun valikoitui Emma Sällinen hevosellaan Del-Casto. He osallistuvat 22.-23.7. junioreiden SM-kilpailuun Notkia IT:n sponsoroimana. Ranskalainen viikonloppu on Lempäälässä vuosittain järjestettävä kansainvälisen tason kenttäratsastuskilpailu. Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Notkia IT:llä työntekijöitä kannustetaan liikkumaan monenlaisin keinoin, mm. mahdollistamalla työajan käyttäminen liikuntaan sekä tarjoamalla liikuntasaldoa ja erilaisia motivoivia kampanjoita. Notkian arvojen mukaista on myös tukea nuorten urheilutoimintaa, ja siksi Notkia halusi tänäkin vuonna lähteä mukaan tukemaan tätä hienoa tapahtumaa ja Emman osallistumista siihen.

Mitä on kenttäratsastus?

Kenttäratsastus on kilparatsastuksen laji, jossa ratsukko suorittaa koulu-, rataeste- sekä maastoeste- eli kestävyysosuudet lyhyellä aikavälillä.Emma innostui kenttäratsastuksesta juuri sen  monipuolisuuden takia.

– Ei riitä, että on vain yhdessä lajissa hyvä, vaan täytyy treenata jokaista osa-aluetta ja suorittaa jokaisessa osakokeessa tarkasti. Ja jottei olisi liian helppoa, niin otetaan lisäksi vielä hevonen, jolla silläkin (ratsastajan lisäksi) on hyviä ja huonoja päiviä, Emma kertoo.

Emma ja Casto

Emma on taitava nuori ratsastaja

Emma on harrastanut ratsastusta kymmenisen vuotta ja näkee omana vahvuutenaan kyvyn tehdä töitä rauhassa ja pitkäjänteisesti. Caston parhaat puolet ovat sen lahjakkuus joka lajissa, mutta tärkein on sen luonne. Casto on hyvin herkkä, mikä on opettanut Emmallekin kykyä lukea hevosta ja sen mielialoja tarkemmin. Kehitettävää ratsukolla on Emman mukaan vielä molemminpuolinen luottamus ja kommunikointi haastavissa tilanteissa.

Emma on ylpeä siitä, mihin asti he ovat jo Caston kanssa päässeet, eikä jää turhaan harmittelemaan, vaikka suoritus joskus tässä herkässä lajissa hylättäisiinkin. Ranskalainen viikonloppu on iso tapahtuma ja molemmille ensimmäinen laatuaan, joten jännitystä on varmasti molemmilla ilmassa ja kokemattomuudesta aiheutuvat virheet pitää vielä sallia.

Emmaa valmentava Tuija Rosenqvist toteaa että Emma on erittäin lahjakas nuori ratsastaja, joka ajattelee aina hevosensa parasta.

– Emma osaa iloita myös pienistä onnistumisista ja hyvistä yhteisistä hetkistä. Casto puolestaan on lahjakas oikeastaan kaikissa lajeissa, mutta sen haaste on hyvin herkkä mieli, ja se täytyykin huomioida kaikessa tekemisessä. Se on melkoinen persoonallisuus, jonka kanssa Emma on varmasti oppinut paljon.

Tuija toivoo parille kovasti yhteisiä onnistumisia!! ❤️

Notkia IT:n toimitusjohtaja Tiina Rättö kertoo, että Emmaa on ilo sponsoroida, koska hän on taitavuutensa lisäksi nöyrä, ahkera ja tallilla aina positiivinen ja muut huomioon ottava nuori.

Ranskalainen viikonloppu on hieno tapahtuma

Emman mukaan tapahtumassa parasta on yhteisöllisyys ja super hienot puitteet! ”Ranskis” kerää koko kenttäporukan kasaan ja Emma toivoo, että se mahtava fiilis, mikä kenttäratsastajilla on, välittyy myös ulospäin yleisölle. Lempäälään on helppo tulla matalalla kynnyksellä seuraamaan uutta lajia ja viettämään laatuaikaa kavereiden kanssa.

– Toivotan kaikki oikein paljon tervetulleiksi katsomaan upeaa tapahtumaa! Käykää vaikka bongaamassa maastoradalta Notkia IT:n oma este.

Lisäksi Emma ja Notkia IT haluavat toivottaa kaikille Ranskalaisessa viikonlopussa kisaaville valtavasti onnea; tehkää parhaanne ja ennen kaikkea pitäkää hauskaa!

Tiina Rättö

Tiina Rättö

toimitusjohtaja

Blogista poimittua:

Ulkoiset projektipäälliköt: Myytit ja Totuudet

Usein ulkoisten projektipäälliköiden käyttämisestä yrityksen resursseina on erilaisia ennakkokäsityksiä, ehkä pelkojakin. Tässä artikkelissa tarkastelemme seitsemää yleistä väärinkäsitystä ja paljastamme, miten ulkoiset projektipäälliköt voivat tuoda lisäarvoa organisaatiollenne!

Esittelyssä Anne Talvitie

Projektipäällikkö Anne esittäytyy! Olen tehnyt jo useita vuosikymmeniä töitä projektinhallinnan parissa; liiketoiminta-alueet, projektien laajuudet ja tyypit ovat vuosien aikana toki paljon vaihdelleet, mutta pääasiassa projektini ovat olleet järjestelmien käyttöönottoprojekteja monitoimittajaympäristöissä.

Esittelyssä Marjo Corander

Esittelyssä Notkian vanhempi projektipäällikkö Marjo, joka on rautainen IT-alan ammattilainen usean kymmenen vuoden kokemuksella.

Meidän Notkia IT

  • Projektipäälliköt
  • Tekniset asiantuntijat
  • Suunnittelu ja konsultointi