Tiina Rättö

Notkian toimarina pyörittelen päivittäin päässäni montaa hattua. Näen kuitenkin, että pääasiallinen työni on mahdollistaa se, että asiantunteva henkilöstömme pystyy tekemään omaa työtänsä mahdollisimman sujuvasti – tämä onkin se yhteinen nimittäjä asioilla, jotka minun pöydälleni päivittäin putoavat.

Minulla on parinkymmenen vuoden tausta projektien johtamisesta sekä IT-projekteista että markkinointipuolelta. Toimarin tehtävien ohella teen myös jonkun verran asiakkaidemme projekteja, ja siellä vahvuutenani on erityisesti toimia käyttöönottoprojekteissa toimittajien ja asiakkaiden välimaastossa. Notkialle tulin vuonna 2016 projarihommiin ja siirryin siitä toimariksi samana syksynä.

Olen erityisen kiinnostunut ihmisten ja projektien johtamisesta nykyaikaisessa, työntekijöitään arvostavassa ympäristössä. Markkinointiekonomina innostun luonnollisesti myös talousluvuista, kasvusta, tehokkuudesta ja modernin markkinoinnin mahdollisuuksista.

Vapaa-ajallani rentoudun etenkin liikunnan ja matkailun parissa. Hevosen selässä tulee vietettyä useita tunteja viikossa, samoin lenkkipoluilla, joko tossut jalassa tai maastopyörä alla. Viimeisin ulkomaanreissu suuntautui juuri ennen koronahommia Kuubaan, jonne olin pitkään haaveillut pääseväni.

Tarjoan mielelläni lounaan tai lähden kävelykaveriksi Kaupin metsiin, jos haluat vaihtaa ajatuksia sparrailumielessä, yhteistyömielessä tai olet kiinnostunut siitä, miten saat oman yrityksesi muutoshankkeet vietyä maaliin sujuvasti. Sen me nimittäin Notkialla osaamme!

 

Tiinaan voit tutustua lisää näiden artikkelien avulla:

> Ketterän projektin toimintatavat edistävät kaikenlaisia projekteja

> Toimitusjohtajan ja projektipäällikön työt saa tasapainoon priorisoimalla

> Case Fimlab: Verensiirtotietojärjestelmän käyttöönottoprojekti

Tiina Rättö

Tiina Rättö

toimitusjohtaja

Meidän Notkia IT

  • Projektipäälliköt
  • Tekniset asiantuntijat
  • Suunnittelu ja konsultointi