Nelli Pekkarinen valikoitui Notkia IT:n kummiratsukoksi

Nelli osallistuu Notkian sponsoroimana kenttäratsastuskisaan

Lempäälän Ratsastuskoulu Ratsuniityn pihassa hiekka hieman pöllähtää, kun valkoinen hevosauto kurvaa pihaan. Auton kyydissä on kenttäratsastaja Nelli Pekkarinen hevosineen. Hän valikoitui Notkia IT:n kummiratsukoksi ja osallistuu heinäkuun lopussa Ratsuniityn ranskalaiseen viikonloppuun ja kansainväliseen kenttäratsastuskilpailuun Notkia IT:n sponsoroimana.

– Viikonlopusta taitaa tulla kiireinen, mutta kiva, koska kisoissa näkee aina tuttuja. Olen paljon treenannut täällä Ratsuniityssä, joten nyt on myös kiva kisata tutussa ympäristössä, Nelli iloitsee.

Nyt 17-vuotias Nelli on aloittanut ratsastuksen jo 9-vuotiaana. Hän kiertää kisoja aktiivisesti ja mukana kulkevat myös 16-vuotiaat kisakumppanit Kapris ja Faith. Tänäkin kesänä on jo muutama kisa käytynä.

Kenttäratsastus vaatii monipuolista osaamista

Kenttäratsastusta pidetään ratsastuksen kuningaslajina. Siinä pääsee näyttämään taitojaan koulu-, este- ja maastoratsastuksessa. Laji vaatii monipuolista osaamista ja jonkinlaista hurjapäisyyttäkin. Työtäkin on tehtävä.

– Hevosten hoito ja treenaminen vievät paljon aikaa. Vapaa-ajasta ja kavereiden näkemisestä on tingittävä, kun aikataulut ovat tiukkoja. Erityisesti ulkomaanreissut ovat työläitä. Haluan tehdä kisoissa parhaani ja saada sijoituksia.

Viime kesänä hän saavutti hopeasijan junioreiden SM-kisassa. Nyt hän tavoittelee paikkaa PM- ja EM-kisoissa, ja sitä varten hän on juuri lähdössä Puolaan hakemaan osallistumisoikeutta EM-kisoihin.

Arvot yhdistivät Notkian ja Nellin

Notkian toimitusjohtajan Tiina Rätön huomion herätti Nellin videohakemus, jossa hän kertoo omasta motivaatiostaan, halusta tehdä työtä ja oppia lisää.

– Olemme iloisia, että saimme useamman hakemuksen kummiratsukoksi. Kiitos niistä jokaisesta! Tällä kertaa Nellin videohakemus kuitenkin valikoitui joukosta. Hän oli selvästi tutustunut meidän verkkosivuihimme ja löytänyt sieltä sellaisia arvoja, jotka hänkin koki omakseen. Meitä yhdistävät kova työntekemisen tahto, yrittäminen ja oppiminen, itsekin ratsastusta harrastava Tiina listaa.

Notkia IT:n projektipäälliköitä ja IT-asiantuntijoita kannustetaan liikkumaan monenlaisin keinoin. On liikuntaetua, kuntosalimahdollisuutta toimiston yhteydessä ja erilaisia motivointikampanjoita tasaiseen tahtiin. Liikuntaan saa myös käyttää työaikaa.

– Taidamme me olla aika liikunnallinen yritys, ja siksi on mukava sponsoroida Nellikin mukaan Ratsuniityn kisaviikonloppuun. Lasten ja nuorten urheilutoimintaa kannattaa aina tukea, Tiina tiivistää.

Nelli valmistautuu kisaviikonloppuun pitämällä hevoset virkeinä. Vielä hän ei tiedä, kummalla kisakumppanilla aikoo osallistua. Se selviää sitten aikanaan. Ennen kisaa hän meinaa ratsastaa maastossa ja treenata kevyesti.

 

Notkialaiset toivottavat Nellille kovasti tsemppiä kisaviikonloppuun!

Tiina Rättö

Tiina Rättö

toimitusjohtaja

Blogista poimittua:

Ulkoiset projektipäälliköt: Myytit ja Totuudet

Usein ulkoisten projektipäälliköiden käyttämisestä yrityksen resursseina on erilaisia ennakkokäsityksiä, ehkä pelkojakin. Tässä artikkelissa tarkastelemme seitsemää yleistä väärinkäsitystä ja paljastamme, miten ulkoiset projektipäälliköt voivat tuoda lisäarvoa organisaatiollenne!

Esittelyssä Anne Talvitie

Projektipäällikkö Anne esittäytyy! Olen tehnyt jo useita vuosikymmeniä töitä projektinhallinnan parissa; liiketoiminta-alueet, projektien laajuudet ja tyypit ovat vuosien aikana toki paljon vaihdelleet, mutta pääasiassa projektini ovat olleet järjestelmien käyttöönottoprojekteja monitoimittajaympäristöissä.

Esittelyssä Marjo Corander

Esittelyssä Notkian vanhempi projektipäällikkö Marjo, joka on rautainen IT-alan ammattilainen usean kymmenen vuoden kokemuksella.

Meidän Notkia IT

  • Projektipäälliköt
  • Tekniset asiantuntijat
  • Suunnittelu ja konsultointi