Annika Hovila

HR-päällikön rooliin kuuluu monenlaista työtä aina erilaisten kyselyiden ja pikkujoulujen järjestämisestä HR-strategiaan sekä työhyvinvoinnista huolehtimiseen. Haluan olla omalta osaltani varmistamassa, että kaikki viihtyvät Notkialla mahdollisimman hyvin sekä pitkään erilaisissa rooleissa asiakasyrityksissämme.

HR-pestiin en ole päätynyt suorinta tietä kauppakorkeakoulusta, vaan olen aiemmin työskennellyt mm. operatiivisena johtajana sekä yrittäjänä ja näiden kokemusten myötä on herännyt kiinnostus työskentelyyn ihmisten parissa. Aiemmista tehtävistä on tarttunut paljon oppeja HR:stä sekä myynnistä ja markkinoinnista, joita pääsen nyt soveltamaan Notkialla.

Vapaa-ajalla nautin hapanjuurella leipomisesta, puutarhassa kuokkimisesta, uimisesta sekä kahden jackrusselimme lenkittämisestä. Hyvää tasapainoa töille tuovat myös lapset, joiden kanssa on kiva askarrella ja retkeillä lähimetsässä.

Verkostoidun ja sparrailen mielelläni, joten laita vaikka viestiä LinkedInissä, niin otetaan kuppi kahvia tai tuokio Teamsissa! 

Annikaan voit tutustua lisää näiden artikkelien avulla:

Annika toi mukanaan HR-osaamista ja keinoja me-hengen ylläpitämiseen
Yhteisöllisyyttä etäillen
Haluatko kuulla, miten Notkian rekry toimii?
Notkialla voi työskennellä myös osa-aikaisesti

Meidän Notkia IT

  • Projektipäälliköt
  • Tekniset asiantuntijat
  • Suunnittelu ja konsultointi