Anne Talvitie

Liityin Notkian projektipäällikkötiimiin alkuvuodesta 2023. Minulla on kertynyt työkokemusta kymmenien vuosien ajalta sekä julkishallinnosta että yksityiseltä sektorilta, kotimaassa ja ulkomailla. Projektipäällikkönä olen toiminut mm. taloushallinnon järjestelmien, service desk -työkalujen ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottoprojekteissa. Viimeiset viisi vuotta on vierähtänyt sote-ICT-puolella niin projekti-, palvelu- kuin ratkaisupäällikönkin tehtävissä ja vuoden 2022 aikana erityisesti projektipäällikkönä hyvinvointialueiden järjestelmämuutosprojekteissa.

Projektipäällikön työssäni olen tottunut toimimaan linkkinä toimittajien ja asiakkaan välillä. Vahvuutenani ovat organisointikyky ja kyky motivoida projektitiimiä ja yhteistyössä varmistaa projektin onnistuminen.

Minua työssä palkitsee asiakastyytyväisyys ja asiakkaan odotusten ylittäminen. Asiakaspalautteen perusteella olen tässä onnistunut hyvin. 

Vapaa-aikana lataan akkuja lastenlasten seurassa, teen vanhustyötä vapaaehtoisena sekä vaellan lähimetsissä tai ihanan kotimaamme kansallis-ja luonnonpuistoissa koirani kanssa.

Tutustu Anneen lisää näiden tekstien avulla:

Esittelyssä it-projektipäällikkö Anne Talvitie
Projektipalautteen merkitys: Miksi projektipäällikkö ja tiimi tarvitsevat palautetta
Vastuullisuus Notkialla – ihmisille ja ympäristölle viisaita valintoja

 

 

 

Anne Talvitie

Anne Talvitie

vanhempi projektipäällikkö

Meidän Notkia IT

  • Projektipäälliköt
  • Tekniset asiantuntijat
  • Suunnittelu ja konsultointi