Hiihtolomaviikko etätyömökillä

Kiitos Notkia IT! Tämä ajatus tuli mieleen ensimmäisenä iltana Vuokattiin saapumisen jälkeen, kun tavarat oli purettu autosta ja lihakset, sekä mieli rentoutettu saunassa. Edessä mukava viikko etätyömökillä, tällä kertaa kokonaan lomaillen.

Notkia IT on tarjonnut jo useana vuotena mahdollisuuden ”etätyöviikkoon” vaihtuvissa kohteissa. Olemme perheeni kanssa poikkeuksetta tarttuneet tähän tilaisuuteen ja yleensä mukaan on otettu työkoneet ja viikko on edennyt siten, että osa viikosta tehdään töitä ja muutama päivä ollaan täysin lomalla. Tällä kertaa kuitenkin arpaonni osui omalla kohdalla talvilomaviikkoon ja kun lomapäiviäkin oli juuri sopivasti jäljellä, päätettiin lomailla koko viikko.

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Etätyömökki mahdollisuus kuvastaa hyvin Notkiaa ja sen arvoja työnantajana. Notkialaisena voi aidosti kokea, että työnantaja välittää henkilöstön hyvinvoinnista ja pyrkii monilla tavoilla edesauttamaan palautumista ja työssä jaksamista. Notkialla kannustetaan ottamaan aikaa myös itselle ja perheelle, sekä ymmärretään työn ja vapaa-ajan tasapainon tärkeys. Etätyömökki tarjoaa virkistystä työntekijälle ja mukavia yhteisiä hetkiä koko perheelle.

Tekemistä laidasta laitaan

Tällä kertaa meidän Vuokatin viikkoon mahtui monenlaista tekemistä. Eniten keskityttiin laskettelurinteisiin ja laskeminen alkaakin jo useimmilla perheenjäsenillä sujua mallikkaasti. Lisäksi käytiin voimistelusalissa temppuilemassa ja kylpylässä rentoutumassa. Tietenkin myös latuja testattiin, mutta ainakin oma tekniikka vaatisi vielä hiomista, ennen kuin pidemmästä lenkistä kannattaa haaveilla. Edellä mainittujen aktiviteettien lisäksi ohjelmassa totta kai rauhallista yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja saunomista.

Tätä tekstiä kirjoittaessa on palattu jo takaisin normaaliin arkeen kotitoimistolle, mutta mukavia muistoja rikkaampana.

Jesse Niemi

Jesse Niemi

projektipäällikkö

Blogista poimittua:

Työn merkityksellisyys ja vaikuttavuus

Työ voi olla merkityksellistä, vaikka siihen ei suhtautuisi intohimoisesti. Riittää, että työhön sisältyy pieniä merkityksellisiä hetkiä ja suhtautuu siihen positiivisella asenteella. Merkityksellistä työtä ei voi määritellä yksiselitteisesti, koska jokainen kokee sen eri tavalla.

Notkian Kulttuurikirjanen

”Kulttuuri ei synny itsestään vaan sitä tulee johtaa” on joku viisas joskus sanonut ja siitä se ajatus sitten lähti, nimittäin Notkian ihka oman Kulttuurikirjasen kirjoittamiseen.

Halusimme koota kirjaseen ajatuksia siitä mitä asioita meillä arvostetaan, millainen kulttuurimme on ja minkälaiset työntekijät meillä yleensä viihtyvät.

Esittelyssä tehopakkaus Tuija Soukkio

Tuija on todellinen ratkaisukeskeinen projektipäällikkö, joka yhdistää tehokkuuden, jämäkkyyden ja selkeän kommunikaation. Tuija on vakuuttunut siitä, että parhaat tulokset saavutetaan yhdessä tekemällä, ja hän pyrkii levittämään tätä yhteistyön henkeä myös muihin projekteissa mukana oleviin. 

Me johdamme it-projektisi maaliin