Reetta Mathier

Urapolkuni ei ole ollut se tavallisin. Työskenneltyäni noin kymmenen vuotta sairaanhoitajana erilaisissa tehtävissä hyppäsin IT-maailmaan, joka lopulta vei minut mennessään. Viimeksi kuluneen kymmenen vuoden aikana olen toiminut digi-projektipäällikkönä erikoissairaanhoidossa, teknologiapäällikkönä yksityisellä sosiaalialla sekä asiantuntijana hyvinvointiteknologiayrityksessä. Olen ollut mukana kehittämässä ja uudistamassa toimintaa sekä vetänyt erilaisia projekteja liittyen esimerkiksi ohjelmistojen ja uusien toimintatapojen käyttöönottoihin.

Tunnen niin yksityisen, kuin julkisenkin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatiot sekä toiminnan koukerot. Taustani sairaanhoitajana helpottaa toimintaani sote-alan IT-projekteissa valtavasti ja osaan toimia tulkkina IT:n ja sote-ammattilaisten välillä. Pystyn sanoittamaan erilaiset vaatimukset ja tarpeet, eikä muutosvastarinnan haasteiden selättäminen ole minulle vierasta. Projektipäällikön on tärkeää tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja saada kaikki pelaamaan kohti yhteistä maalia. Muuttuvissa tilanteissa pidän pääni kylmänä ja suorastaan sytyn ongelmanratkaisusta.

Harrastan Pälkäneen kuntapolitiikkaa, mikä on tarjonnut vielä yhden uuden näkökulman julkisorganisaatioiden toimintaan ja erityisesti rahoitukseen liittyviin haasteisiin. Muuten vapaa-aikani menee vanhan talon DIY-remontointiin sekä perheen ja koiran kanssa touhuamiseen.

 

Tutustu Reettaan lisää esimerkiksi näiden tekstien avulla:

Reetan työnhakijakokemus – taisin hakea vahingossa töitä

Reetta Mathier

Reetta Mathier

vanhempi projektipäällikkö

Meidän Notkia IT

  • Projektipäälliköt
  • Tekniset asiantuntijat
  • Suunnittelu ja konsultointi