Tuija Soukkio

Liityin Notkia IT:n projektipäällikkötiimiin maaliskuussa 2023. Siirryin Notkialle julkishallinnosta, josta työkokemusta terveydenhuollon erilaisista ICT-tehtävistä kertyikin muutaman kymmenen vuoden ajalta.

Vuosien varrella olen toiminut mm. terveydenhuollon eri tietojärjestelmiin ja toiminnallisuuksiin liittyvissä projektissa eri rooleissa, potilastietojärjestelmän pääkäyttäjänä, sovellustuessa, tietojärjestelmän kouluttajana jne. Viimeiseksi toimin julkishallinnossa lähes kuuden vuoden ajan terveydenhuollon ICT-palveluvastaavana vastaten yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa organisaation käyttämistä terveydenhuollon tietojärjestelmistä, niiden toimivuudesta, käytettävyydestä, muutoshallinnasta, toimittaja- ja asiakasyhteistyöstä, budjetoinnista ym. talouteen liittyvästä.

Pidän vahvuutenani organisointi-, suunnittelu- sekä ideointikykyäni ja itselleni palkitsevinta onkin aina suunnitelman mukaan saavutettu lopputulos,  yhdessä tekeminen muiden toimijoiden kanssa, mutta erityisesti omaan tekemiseeni ja työhöni tyytyväinen asiakas.

Vastapainona työlle olen sielua myöden vannoutunut hevos- ja koiraihminen ja omistankin oman suomenhevosen sekä pari kääpiösnautseria. Näiden parissa vapaa-aika kuluukin tehokkaasti. Myös pienimuotoinen luonnossa vaeltelu ja Pohjois- ja Itä-Suomi ovat lähellä sydäntäni.

Tuija Soukkio

Tuija Soukkio

vanhempi projektipäällikkö

Meidän Notkia IT

  • Projektipäälliköt
  • Tekniset asiantuntijat
  • Suunnittelu ja konsultointi