Johanna Kivimäki

Parasta työssäni ovat asiakkaat. Kuulen tarinoita heidän kehitystarpeistaan, haasteistaan ja tavoitteistaan. Minun tehtäväni on auttaa asiakasta ja samalla huolehtia, että Notkian porukalla riittää sopivasti tekemistä.

Olen työskennellyt IT-alalla parikymmentä vuotta asiantuntijatehtävissä ja liiketoiminnan johtamisen parissa. Eniten minulla on kokemusta uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien kehittämisestä pitkäaikaiseksi yhteistyöksi.

Mielestäni asiakastyössä tärkeimmät taidot liittyvät kuuntelemiseen ja haluun ymmärtää asiakasta. Innostun tarinoista ja sisällöistä. Sisältömarkkinoinnista voisin keskustella loputtomiin. Tykkään siitä, että ollaan rehdisti sitä mitä ollaan, kerrotaan ylpeästi onnistumisista ja tarjotaan apua avoimesti kenen tahansa käyttöön.

Vapaa-aikani kuluu kotoisissa puuhissa, luonnossa liikkuessa ja mökkipuutarhaa rakentaessa. Akkuja lataan tekemällä käsilläni kaikenlaista luovaa. Aina on joku projekti menossa silläkin saralla.

Verkostoidun mielelläni linkkarissa ja livenä. Laita viestiä, soitellaan tai käydään vaikka kahvilla. Vaihdetaan ajatuksia ja kun tullaan tutuksi, löydetään varmasti myös yhteistyön mahdollisuuksia.

 

Asiantuntijatekstit

Johtaminen on projektipäällikön tärkein osaaminen

Käyttöönottoprojektiin tarvitaan muutosjohtamisen osaamista

 

Johanna Kivimäki

Johanna Kivimäki

myynti ja markkinointi

Meidän Notkia IT

  • Projektipäälliköt
  • Tekniset asiantuntijat
  • Suunnittelu ja konsultointi