Tule meille hommiin!

Sinustako seuraava notkialainen?

Etsimme osaavia projektinhallinnan ammattilaisia sekä IT/ITSM-asiantuntijoita, jotka haluavat olla mukana tehostamassa asiakkaidemme palveluita ja liiketoimintaa. Työkokemuksen, teknisten valmiuksien, koulutuksen ja sertifiointien ohella arvostamme erityisesti positiivista asennetta, vastuunkantoa, sosiaalisia taitoja ja itsensä johtamiskykyä.

Haemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita työskentelemään erilaisiin asiakasprojekteihin ympäri Suomen. Haettu osaamisprofiili riippuu pitkälti asiakkaidemme tarpeista, joten meillä ei yleensä ole mitään tiettyä paikkaa auki, vaan räätälöimme työtehtävät ja vastuut kunkin kanssa erikseen.

Olemme työsuhteiden osalta hyvin joustavia ja konsulttimme työskentelevät meillä osa-aikaisena, freelancerina, alihankkijana, tuntityöläisenä tai perinteisesti kk-palkkaisena. Sopiva tapa katsotaan yhdessä, tietenkin myös asiakastarve huomioon ottaen.

Miksi Notkia IT?

Koska meillä on tavoite: Notkia IT on paras paikka olla töissä – ja sehän on!

Panostamme henkilöstön viihtyvyyteen, motivaatioon ja koulutukseen. Tarjoamme hyvät edut, joihin sisältyvät mm. kulttuuri/liikunta- ja lounassaldo, terveysvakuutus ja mahdollisuus lastenhoitopalveluihin. Kannustamme hyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuuden liikuntaan työajalla. Lisäksi voit halutessasi osallistua yhteisiin tapahtumiin ja hyvinvointia tukeviin tempauksiin.

Arvomme korostavat sekä asiakkaiden tyytyväisyyttä, mutta myös inhimillistä yrittämistä, kokeilua, erehtymistä ja niiden kautta oppimista. Olemme toiminnassamme läpinäkyvä ja avoin sekä henkilöstön että asiakkaiden suuntaan. 

Etätyö ja joustavat työajat ovat olleet meillä osa arkea jo pitkään. Hommia voit tehdä kotoa käsin tai asiakkaalla. Muita notkialaisia pääset tapaamaan säännöllisesti erilaisissa tilaisuuksissa. Luovuimme juuri Taysin kampuksen toimistostamme ja etsimme tilalle uutta, meille sopivampaa ratkaisua.

Tutustu meihin paremmin notkialaiset-sivullamme ja tule mukaan joukkoon!

Haluatko sinä olla seuraava notkialainen? Soittele tai meilaa, niin kerron lisää! 

Tiina Rättö

Tiina Rättö

Toimitusjohtaja

Oletko yksi meistä?

Meidän Notkia IT

  • Projektipäälliköt
  • Tekniset asiantuntijat
  • Suunnittelu ja konsultointi