Referenssit

Me teemme päivittäin upeiden asiakkaidemme kanssa hommia! 

› Asiakkaamme Istekki Oy

Notkia IT:n projektipäällikköpalvelu auttaa Istekin projektitoimistoa akuuteissa asiakastilanteissa tarjoamalla osaavia projektipäälliköitä johtamaan terveydenhoitoalan it-projekteja.

Notkian projektipäälliköiden avulla olen saanut myös Istekin asiakastyytyväisyyttä projekteissa nostettua. Todellakin voin suositella Notkiaa kumppaniksi! 

Annika Mäenpää, projektitoimiston ryhmäpäällikkö

› Tutustu asiakastarinaan tästä

› Asiakkaamme Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Syksyllä 2019 Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä käynnistyi mielenkiintoinen ja haastava puhepalveluiden siirtoprojekti, jossa samalla tehtiin myös mittava teknologinen uudistus.

Yhteistyö projektipäällikön kanssa oli erittäin sujuvaa. Tällä kokemuksella voin suositella Notkian projektipäälliköitä!

Juha Aalto, tietohallinto- ja teknologiavastuualueen johtaja

› Tutustu asiakastarinaan tästä

Asiakkaamme Caruna Oy

Yhteistyö Notkian kanssa on alkanut vuonna 2015. Siitä lähtien Notkia on toiminut Carunan ITSM-asiantuntijana ja auttanut Efecte-järjestelmän kehitys- ja ylläpitotöissä viikoittain.

Notkian asiantuntijat ovat olleet joustavasti käytettävissä lyhyelläkin varoitusajalla, mikä on luonut antoisan luottamussuhteen meidän ja Notkian välille. Tehtävät on otettu ripeästi työnalle ja toimivat ratkaisut ovat syntyneet nopeasti. Joustavaa, tehokasta ja asiantuntevaa palvelua.

Jani Laalo, ICT-palvelupäällikkö

› Tutustu asiakastarinaan tästä

› Asiakkaamme Tampereen kaupunki – Efecte-palvelut

Efecte on kriittinen järjestelmä Tampereen kaupungin tietohallinnon toiminnalle ja Notkia IT auttaa sen ylläpidossa ja kehittämisessä. Näin on ollut jo Notkian alkuajoista eli vuodesta 2010 lähtien.

Mielestämme Notkian palvelu on ollut joustavaa ja pyyntöihin on reagoitu nopeasti. Olemme olleet palvelualttiuteen tyytyväisiä. Kun apua on tarvittu, sitä on saatu nopeasti.

Juha Haapamäki, palvelupäällikkö

› Tutustu asiakastarinaan tästä

Asiakkaamme Efecte Oy

Notkian ja Efecten yhteistyö on kestänyt jo vuosikymmenen ajan. Käytännössä yhteistyökumppanuus tarkoittaa yhteisiä asiakastoimituksia, käyttöönottoprojekteja sekä erilaisia pienkehityshankkeita.

Esimerkiksi Sami on tehnyt paljon sopimustenhallinnan ratkaisuja, joten on luonnollista ottaa Sami konsultiksi tällaisiin projekteihin. Tuija puolestaan suoriutuu mistä tahansa Efecte-projektista älyttömän hyvin tehden hyvää laatua. Hänen kanssaan ei tarvitse miettiä, mihin hommaan hän soveltuu, vaan aina onnistuu!

Teemu Lyytinen, partner lead

› Tutustu asiakastarinaan tästä

› Asiakkaamme Tampereen kaupunki – O365 projektit

Vuoden 2020 lopussa Tampereen kaupungin tietohallinnossa saatiin kaksi isoa Office 365 projektia maaliin. Projekteilla tavoiteltiin toiminnan, ajankäytön ja tilankäytön tehostumista. Tavoitteet saavutettiin hyvin. 

Notkian projektipäällikkö oli kokenut, ja pääsimme nopeasti samalle projektikartalle. Hän lähti pelottomasti ottamaan organisaatiota haltuun, ja teki hyvin itsenäisesti hommia. Olemme olleet tosi tyytyväisiä Office 365 -projektiin ja projektipäällikön panokseen.

Arto Kahila, tietohallintopäällikkö

› Tutustu asiakastarinaan tästä

Hekin luottavat osaamiseemme:

Ulkoinen asiantuntija

tuo kokemusta.