Mika Anttila

Minulla on 25 vuoden kokemus teknisen projektipäällikön tehtävistä sekä suuryrityksissä että pk-yrityksissä. Olen toiminut vuosien varrella niin suurissa monikansallisissa projekteissa kuin pienissä muutaman hengen tiimeissäkin. Arvostan avoimuutta, asiakaslähtöisyyttä, mahdollisuutta jatkuvaan oppimiseen sekä itsenäiseen työskentelyyn. Uteliaisuuteni takia olen kiinnostunut kaikenlaisesta tekniikasta, ja uteliaisuuteni kasvaa, kun uutta teknologiaa tulee saataville.

Suoritin äskettäin neljännen tutkintoni Tampereen YAMK:ssa, josta valmistuin hyvinvointiteknologian maisteriksi.

Siirryin Notkia IT:n palvelukseen toukokuussa 2018 vanhemmaksi projektipäälliköksi. Notkia IT:lle minut johdatti tahto kehittää itseäni ja ammattitaitoani uusien toimialojen kuten terveydenhuollon parissa. Olenkin saanut työskennellä mm. Istekin asiakkuudessa. 

Olen ylpeä siitä, että voin omalla kokemuksellani ja osaamisellani auttaa asiakkaita heille tärkeissä projekteissa sekä samalla kehittää omaa ammattitaitoani ja opiskella uusia teknologioita. Jos kaipaat uusia mielenkiintoisia haasteita ja arvostat jatkuvaa ammatillista kehittymistä, lähde kanssani lounaalle ja tutustu meihin tarkemmin!

 

 

Asiantuntijatekstit

Voiko keinoäly korvata projektipäällikön?

Projektipäällikkötyön ostaminen palveluna

Mika Anttila tutki ohjelmistorobotiikan hyödyntämistä terveydenhoitoalalla

› Blogin kirjoitus otsikko tähän

Mika Anttila

Mika Anttila

vanhempi projektipäällikkö

Me ollaan niitä
ammattilaisia.

Meidän Notkia IT

  • Projektipäälliköt
  • Tekniset asiantuntijat
  • Suunnittelu ja konsultointi